kaupat

Lemmikkiliikkeitä ja vertailua.

Kotimaisia lemmikkien tarvikkeita myyviä liikkeita ja aiheeseen liittyviä vertailuita ja hakemistoja. Jos listalta puuttuu jokin olennainen lemmikkitarvike liike, niin laita kommentti sivun loppuun. Palautetta voi antaa muutenkin ja ehdottaa sisältöä.

Peten koiratarvike - eräs suurimmista eläintarvikeliikkeistä netissä. Lähinnä vain verkkomyynti, mutta myös noutopiste. Toimpaikka on Porvoossa.

Koiralle.fi - Koiratarvikkeihin keskittynyt lemmiikkielänkauppa. Ruokaa ja muita tarvikkeita laaja valikoima. Lupaa toimittaa kotiovelle 2-4 päivässä. Antaa vakuuttavan 140 päivän palautusoikeuden.

Elaintarvikekauppa.fi - Koirille, kissoille ja jyrsiöille tarvikkeita. Kohtuullisen laaja valikoima. Huom. verkko-osoitteessa ei ole "ä" kirjainta.

Lemmikkitarvikkeet vertailussa - Lemmikkitarvikkeiden vertailu ja linkkejä. Hintavertailu yms.

Zooplus - Suuri kansainvälinen Zooplus toimii yli 20 maassa. Sivut on silti suomeksi. Joissakin tuotteissa aivan ylivertaisen halpa suomalaisiin nähden. Ostokset kerryttävät pisteitä ja ensimmäisestä tilauksesta 10% alennus. Edustettuna koko "eläintarha": koirat, kissat, matelijat, jyrsijät ja linnut.

Koiratarvike kaupat hakemisto - Luettelo koiratarvikkeita myyvistä verkkokaupoista. "Verkkosivu.net" luetteloi kaikkea muutakin nettiin liittyvää ja sinne voi käydä lisäämässä omia linkkejä.

Hullupulu - Edullinen eläintarvikkeiden nettikauppa. Valikoima ei ole kovin laaja.Nimestään huolimatta ei myy tarvikkeita linnuille.

Hiidenkivi - Eräliike josta saa koiran ulkoiluun liittyviä metsästys ja retkeilytarvikkeita. Koiratarvike valikoima ei ole kovin laaja. Toisaalta tarjolla on sellaisia erikoistuotteita kuten GPS lähetinpanta, jota ei ole juuri tavallisissa lemmikkiliikkeissä. Metsätäjän koiralle kaikkea, kotibuudelille ei mitään. 

Ellos - Ellos myy kaiken muun ohella tarvikkeita ja vaatteita koirille ja muille lemmikeille.

Koiratarvikkeita ulkomailta


Jos tilaat EU:n alueelta, sinun ei tarvitse huolehti tulli tai ALV maksuista. Euroonpan unionin ulkopuolelta tilatuista tuotteista menee ALV (23%) ja isommista tilauksista myös tullimaksu. ALV maksua ei peritä jos vero jää alle 10 euron. Kun ostos jää alle 43,50€ niin silloin arvonlisäveroa ei peritä. Muutos vuoden 2013 alusta: raja laskee puoleen eli 5 euroon. Tämä tarkoittaa että alle 22 euron tilauksista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa. Hintaan on laskettava mukaan myös postikulut. Tullia peritään yli 150 euron tilauksista. Ja tämä siis EU:n ulkopuolelta, sisämarkkinoilla tavara saa liikkua vapaasti.

www.zoobuy.net - Saksalainen Zoobuy toimittaa tuotteita kaikkialle Eurooppaan. Postikulut Suomeen alle 5kg paketille 14,95€, alle 10kg 17,95€. Vastaavasti hinnat ovat selvästi Suomen keskihintojen alapuolella. Kun tilaa vähän enemmän kerralla niin säästää postikulujen hinnan helposti. Tavara tulee Saksasta eli mistään veroista ei tarvitse huolehtia. Sivut englanniksi tai saksaksi.
 

Comments